Sake Kensho – Tokubetsu junmai (pur d’arròs)  És un sake d’autor, de fermentació natural,

Sake Kensho – Nigori és un sake tèrbol ja que s’han deixat restes d’arròs dissolt en el sake

Exquisida combinació d’algues marines, riques en minerals i vitamines.

Broquetes de pollastre amb salsa Yakitori.

Edamame, mongeta de soja cuita i al seu punt de sal.

Fideus yakisoba amb verdures

Gyozas de marisc, sense gluten

Mochis gelats de xocolata, yuzu, te verd i pastís de formatge

Fideus instantanis de porc, vedella, pollastre, verdures o gamba

Rotlle de fideus d’arròs amb verdures i alga nori

Tsukune, mandonguilles de pollastre

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies